Toimitus ja palautus

Palautus

 

Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 14 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole käyttänyt tuotetta tai avannut tuotepakettia ja se palautetaan ehjänä. Kun palautat tuotteen, vastaat sinä asiakkaana toimituskuluista. Huomaa, että se on lähetettävä yrityspakettina, emme voi noutaa paketteja postitoimistoista. Jos paketti menee postitoimistoon, se palautetaan sinulle lähettäjänä.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen shop@herobility.com saadaksesi palautuslomakkeen hintaan 50 kr (voimassa vain Ruotsissa) pakkauksen koosta tai painosta riippumatta. Palautuslomakkeen hinta vähennetään hyvityksessä olevan tilauksen arvosta.

Jos ostat muusta maasta kuin Ruotsista, sinun on maksettava lähetyskustannukset itse palautuksen tai vaihdon yhteydessä (sinun on lähetettävä se yrityspakettina) lukuun ottamatta virhetoimituksia tai toimituksen yhteydessä mahdollisesti aiheutuneita vahinkoja.

Palautuksia käsiteltäessä noudatamme Ruotsin kuluttajamyyntilakia.

Jos haluat palauttaa tilauksesi, lähetä ensin sähköpostia osoitteeseen shop@herobility.com, jonka otsikkorivillä on sana "return" yhdessä tilausnumerosi kanssa ja sen jälkeen kerro mitä haluat palauttaa. Lisää lappu, jossa on tilausnumerosi, nimesi ja syy palautukseen pakettiin, ja lähetä se seuraavaan osoitteeseen:

 

Herobility AB
Järnmalmsgatan 2
721 32 Västerås

 

Kun olemme saaneet palautuksesi ja se on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi mahdollisimman pian.

 

Valitus

Kuluttajaostolain mukaan sinulla on oikeus 36 kuukauden reklamaatioon. Tämä tarkoittaa, että voit joko saada hinnanalennuksen, vaihtaa, korjata tai saada rahasi takaisin, minkä saat tilanteen mukaan.

Asiakkaan virheellisestä käsittelystä johtuvat tuotteen vauriot eivät kuulu valitusoikeuden piiriin. Vioista tai puuttuvista tavaroista tehdyistä reklamaatioista meille / Herobilitylle on ilmoitettava kohtuullisessa ajassa tavaran vastaanottamisesta. Tässä kohtuullisena ajanjaksona pidetään kaksi kuukautta, ellei toisin sovita.

Huomaa, että kun käytämme TPE-materiaalia, saattaa esiintyä värimuutoksia. Siksi värjäytymistä ei hyväksytä valitusperusteeksi.

Miten toimin?
Aloita lähettämällä sähköposti osoitteeseen shop@herobility.com , jossa kerrot nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumerosi ja kuittisi, jos tuote on ostettu jälleenmyyjältä. Kuvaile ongelmaa/virhettä ja liitä mukaan vähintään kaksi kuvaa - yksi kuva virheestä ja yksi koko tuotteesta. Joten voimme arvioida sekä ongelman että tuotteen kunnon.

Vastaamme hyväksyttyjen reklamaatioiden palautuksesta, kunhan se katsotaan kohtuulliseksi. Sinun tulee aina ottaa meihin yhteyttä ennen kuin palautat tavarat omatoimisesti, jotta voimme korjata ongelman. Jos haluamme rikkinäisen tuotteen vastineeksi, lähetämme palautustarran sähköpostiisi. Lähetä tällöin tuote osoitteeseen:

Herobility AB
Järnmalmsgatan 2
721 32 Västerås