Käyttöehdot

Käyttöehdot

Jotta voit tehdä ostoksia osoitteessa herobility.com, sinun on oltava vähintään 18-vuotias tai sinulla on oltava vanhemman lupa. Tilatessasi tuotteita meiltä teet ostosopimuksen kanssamme. Kaikki sivustolla näkemäsi tuotteet ovat varastotuotteita välittömään toimitukseen ja kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron EU:n sisällä ja ilman arvonlisäveroa EU:n ulkopuolella. Alennuskoodeja ei voi yhdistää toisiinsa tai muihin alennuksiin, ellei toisin mainita. Herobility pidättää oikeuden painovirheisiin tällä sivustolla. Pyrimme siihen, että kaikki tuotteemme ovat mahdollisimman lähellä todellisuutta mittasuhteiltaan ja väreiltään, mutta emme voi taata, että kaikki kuvat vastaavat tarkasti tuotteiden todellista ulkonäköä.

Peruuttamisoikeus

Jos kadut ostostasi tai mitä tahansa tuotetta tilauksestasi, sinun tulee ilmoittaa siitä meille 14 päivän kuluessa kyseisten tuotteiden vastaanottamisesta. Jotta palautuksesi hyväksyttäisiin, tuotteen tulee olla ehjä, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa.

Olet asiakkaana vastuussa palautuksen kustannuksista ja riskeistä, joka muun muassa sisältää riskin siitä, että tuote vaurioituu tai katoaa matkalla meille takaisin toimitettaessa. Pakkaa hyvin.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja arvioineet, että tuote on olennaisesti ennallaan, palautamme maksusi sinulle 14 päivän kuluessa ja ilmoitamme sähköpostitse, että tapaus on käsitelty. Takaisinmaksu tapahtuu samalla maksutavalla, jota käytettiin ostohetkellä.

Jos haluat asiakkaana valittaa jälleenmyyjän kautta tehdystä ostoksesta, sinun on esitettävä kuitti, jos haluat valittaa Herobilitylle. Voimme tarjota vain hyvityskuitin emmekä rahoja takaisin jälleenmyyjien kautta tehdyistä ostoksista .

Huomaathan, että meillä ei ole mahdollisuutta noutaa paketteja asiamiespostista, jos paketti menee asiamiespostiin, se palautetaan sinulle lähettäjänä.
Palautuspaketti tulee toimittaa pakettipisteelle, sitä ei saa laittaa postilaatikkoon. Jos laitat palautuspakettisi postilaatikkoon, emme voi käsitellä tutkintaa/valitusta, jos paketti on vaurioitunut kuljetuksen aikana. Tällaisissa tapauksissa emme valitettavasti voi palauttaa tilauksen summaa sinulle.

Kun palautat, aloita lähettämällä sähköposti osoitteeseen shop@herobility.com , jonka aiheriville kirjoitat palautus yhdessä tilausnumerosi kanssa ja kerrot sitten, mitä haluat palauttaa. Laita pakettiin lappu tilausnumerollasi, nimesi ja palautuksen syy ja palauta paketti osoitteeseen:

Herobility AB
Järnmalmsgatan 2,
721 32 Västerås

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja kaikki on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi.

Palautusten käsittely kestää yleensä 1-2 viikkoa niiden vastaanottamisesta. Kun palautus on rekisteröity, hyvitämme maksusi sinulle tai päivitämme laskusi. Lähetämme luonnollisesti myös vahvistussähköpostin, kun palautuksesi on rekisteröity.

Ylivoimainen este

Jos myyntiin tai toimitukseen liittyy jokin seuraavista seikoista, Herobilty AB vapautetaan sopimuksen täyttämisestä. Tämä pätee olosuhteisiin, joihin emme voi vaikuttaa. Lakot, sodat, kansallinen hätätila, sabotaasi, luonnonkatastrofit, markkinoiden epänormaali heikkeneminen, kansallisen hallituksen toimenpiteet, jos yritys on joutunut rikolliseen toimintaan, suuronnettomuudet ja saarrot.

Kuljetusvauriot

Jos huomaat paketin vaurioituneen noudettaessa sitä postista, sinun tulee ilmoittaa siitä välittömästi postiin. Jos huomaat vaurioita myöhemmin, lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen shop@herobility.com . Palatessaan asiakkaalta asiakas vastaa kuljetuksen aikana mahdollisesti syntyneistä vahingoista paketille.

Yritystiedot

Herobility AB
Järnmalmsgatan 2
721 32 Västerås
Org.nr: 556915-4643

Suoramarkkinointi

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle markkinointitarjouksia, tietokyselyjä ja kutsuja sähköpostitse, tekstiviestinä, puheluina ja kirjeinä.

Herobility-kokemuksesi optimoimiseksi tarjoamme sinulle asiaankuuluvaa tietoa, suosittelemme tuotteita, lähetämme muistutuksia ostoskoriisi jääneistä tuotteista ja lähetämme räätälöityjä tarjouksia. Kaikki nämä palvelut perustuvat aiempiin ostoksiisi, napsauttamiisi tietoihin ja tietoihin, jotka olet jakanut meille.

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Kun teet ostoksia Herobilityn kautta, hyväksyt nämä ostoehdot.
Pidätämme oikeuden virheisiin, muutoksiin, hintamuutoksiin, toimitusviiveisiin ja loppumyyntiin.