Går du i väntas tider

Här kan du läsa om våra populära babyprodukter

Startpaket med 50% rabatt

Vår prisbelönta nappflaska

Herobilitys nappflaska vann Bäst-i-test 2021 och rekommenderas varmt av föräldrar över hela världen.

Några av de viktigaste egenskaperna är det dubbla antikolik-systemet, flaskans ergonomiska design, vida öppning samt smarta mixernät. Fri från BPA och andra skadliga ämnen.

Bröstliknande dinapp

Herobilitys dinapp har en bröstliknande form vilket bidrar till ett naturligt grepp och enkel övergång från bröst till flaska. Dinappens dubbla antikolik-system minskar risken för kolik.

Dinapparna finns i 5 storlekar, från XS till XL. XS är lite mindre till storleken och passar bra till små bebisar. S till XL är lika stora men har olika flöden beroende på vad som passar din bebis.

Dinapparna är gjorda av medicinskt silikon.

Nappar för nyfödda

Herobilitys nappar är extra mjuka och skonsamma för din bebis känsliga hud.

Tunn sugdel som inte stör barnets naturliga tandutveckling, mjuk gummikant och stora luftventiler för extra komfort samt smart skyddsfodral som bidrar till god hygien och enkel sterilisering. Fri från BPA och andra skadliga ämnen.

Termos för alla utflykter

Vår termos i rostfritt stål är perfekt att ta med på alla familjeäventyr. Termosen är läckagesäker, stöttålig och håller drycken både varm och kall.

Välj bland flera färger.

Vad tycker våra kunder?

★★★★★

Min dotter har särskilda behov (bl.a. muskelsvaghet)och Herobilitys nappflaskor var det enda som hon accepterat, efter att ha testat flera andra.

Chelsea D
★★★★★

Nappflaskor med hög kvalitet till ett mycket bra pris! Vi provade 6 olika nappflaskor till våra tvillingpojkar innan vi beställda dessa, och Herobilitys nappflaskor var de enda som de accepterade. Smidig och gasfri matning. Rekommenderar verkligen!

Robert A
★★★★★

Prisvärda nappflaskor och perfekt form för små bebishänder. Lätt för min bebis att greppa dinappen och inget spill från mungiporna.

Blaz B

Om amning

Vi rekommenderar bröstmjölk och amning speciellt de första 6 månaderna. Livsmedelsverket rekommenderar att alla barn ska få enbart bröstmjölk eller bröstmjölksersättning under sitt första halvår. Sedan är det bra om du som ammar låter bröstmjölken vara en del av kosten under barnets första år, eller längre. Bröstmjölk innehåller all näring som barnet behöver under sina första sex månader, förutom vitamin D. Därför behöver barn få ett tillskott av vitamin D i form av droppar från en veckas ålder och upp till två eller fem års ålder, beroende på individuellt behov. Du får mer information om det på BVC.
När du inte kan eller vill amma
Ibland fungerar inte amningen och ibland är den aldrig ett alternativ. Barnet får då urpumpad bröstmjölk eller bröstmjölksersättning istället. Det är viktigt att inte känna skuld om du inte kan eller vill amma. Hur bra förälder du är har inget att göra med om du ammar eller inte. Det är viktigare att du och ditt barn mår bra tillsammans. Läs om att sluta amma här och om bröstmjölksersättning och tillskottsnäring här.

Att inta vilja amma?
Det kan finns många olika anledningar till att inte vilja amma. Här är några exempel:
Du kan ha jobbiga erfarenheter från en tidigare amning. Amningen kan kännas kravfylld. Du vill dela matningen lika med din partner. Du kan ha besvär som gör att det gör ont att amma. Det kan vara såriga bröstvårtormjölkstockningbröstböld eller en svampinfektion.
Att inte kunna amma
En del kan inte välja om de ska amma sitt nyfödda barn eller inte. Barnet kan vara för tidigt född eller för sjuk för att orka suga. En del kan inte amma av medicinska eller psykologiska skäl. Ibland fungerar amningen inte hur mycket du än försöker. Trots alla råd och knep kommer en del ändå fram till att det är för jobbigt att försöka fortsätta amma. Det är vanligt att känna sorg när man vill amma men inte kan. Då är det viktigt att få stöd, både från vårdpersonalen och din omgivning.
Bröstmjölk eller ersättning i flaska
Ett barn som inte ammas får urpumpad bröstmjölk eller bröstmjölksersättning, oftast i flaska. Bröstmjölksersättning liknar bröstmjölk så långt det är möjligt och barn som får ersättning mår oftast lika bra som barn som ammas. Däremot ger ersättningen inte samma skydd mot infektioner som bröstmjölk gör. Barn har ett stort behov av närhet, trygghet och beröring. När du matar ett barn med flaska behöver du ha barnet så nära som möjligt. Ha gärna hud- och ögonkontakt med barnet under måltiden.

Ditt val måste respekteras
Som blivande eller nybliven förälder har du rätt till objektiv information om barns mat, så att du kan göra ett val utifrån den kunskap som finns idag. Oavsett om du väljer att barnet ska äta bröstmjölk eller modersmjölksersättning ska ditt beslut respekteras och stödjas.


Herobilty är ett tryggt val

Oavsett om du vill flaskmata redan på BB eller ger flaska första gången i samband med att du slutar amma kan vi med trygghet säga att du gör rätt i att prova Herobilitys nappflaska. först. Många föräldrar som testar vår nappflaska för första gången, gör det för att andra föräldrar rekommenderat vår nappflaska pga att den har så hög acceptans bland bebisar. De flesta bebisar greppar vår nappflaska vid första försöket.

Smörj in dinappen med några droppar bröstmjölk eller ersättning för att bebis ska förstå att det finns mat i flaskan. Kittla bebis på överläppen med dinappen och vänta på att bebisen själv öppnar munnen innan du ger flaskan. Vänta tills att bebis är hungrig på riktigt. Ibland är bebisgråt faktiskt bara gråt. Testa att gå runt med bebis i famnen och mata medan du vaggar försiktigt. Om du ammar, låt någon annan mata när du har lämnat rummet. Mata i ett tyst mörkt rum. Utsätt bebisen för så få sinnesintryck som möjligt utöver matningen. Mata när bebis är nyvaken, innan det är riktigt klart vad som pågår. Ge inte upp för snabbt! Testa flera gånger om dagen i flera dagar. Be gärna BVC om hjälp.

♥  Lycka till, Team Herobility