Include User tips Baby Bottles

Innan du använder nappflaskan
Viktigt, våra nappflaskor har en luftventil på insidan av dinappen för att förhindra vakuum i flaskan. Säkerställ att luftventilen på dinappen är öppen genom att försiktigt dra i den.

Notera våra dinappar finns i olika utföranden med en eller två ventiler, det är ändock samma funktion på dessa och bägge varianterna har vårt unika dubbla anti-kolik system.

I filmen nedan visas hur man öppnar XL modellen med två ventiler, liknande procedur är det på dinappen med en ventil. Glöm inte att tvätta händerna innan du hanterar dinappen!Hur diskar och steriliserar jag nappflaskan?
Vi rekommenderar att endast diska nappflaskan för hand. Om den diskas i diskmaskin (övre facket max 55 grader) är det viktigt att nappflaskan ej diskas ihop med matrester som innehåller olivolja, tomatsås eller andra pigmentstarka livsmedel. Detta kan missfärga plasten och göra så att måttskalan slits i förtid.

OBS! Vi avråder från att stormkoka produkterna då det kan blir för varmt. Vi avråder även från att koka för ofta och för länge då det sliter på materialet och kan påverka passformen. Nappflaskan har redan steriliserats vid tillverkningen. Vill du ändock sterilisera flaskan så gör du det enklast genom att koka upp rikligt med vatten i en kastrull, stäng av plattan, ta isär alla delar och lägg dem i det varma vattnet i 30 sekunder. Häll ut vattnet och låt delarna svalna.

Mitt barn brukar inte ta flaska, hur vet jag att Herobilitys nappflaska kommer fungera?
Vår dinapp är speciellt utformad för att likna mammans bröst. När mamman ammar kan hon trycka ihop bröstet lite med ena handen, så att det blir plattare, som en hamburgare. Det kallas hamburger greppet. Bebisen får då ett bättre grepp om bröstet och har lättare att äta. Vi har erfarenhet av att många som har problem med att få sitt barn att gå över till flaska blir hjälpta av Herobilitys Baby Bottle. Tack vare utformningen av dinappen upplever många att det är lättare att kombinera både bröst och flaskmatning.

Dinappen sugs in i flaskan när bebisen dricker?
Ventilen på dinappen har fastnat i stängt läge och ett vakuum uppstår som gör att dinappen sugs in i flaskan. Detta åtgärdas enkelt genom att följ råden ovan "Innan du använder nappflaskan"