Include Size Chart Eco Baby Bottle

Eco Lasituttipullo 220 ml mukana tulee M-koon tutti
Eco Lasituttipullo 320 ml mmukana tulee L-koon tutt

Tuttipulloa valittaessa suosittelemme pullon kokoa, joka vastaa vauvan juomamäärää. Silloin on tärkeää valita oikean kokoinen tutti, joka säätelee virtausta. Herobility-tutteja on saatavana viidessä eri koossa. Katso alla olevasta taulukosta yleisiä suosituksia oikean koon löytämiseen.

Yleisiä merkkejä siitä, että vauvasi saattaa tarvita nopeampaa virtausta ovat: vauva torkkuilee ruokinnan aikana, imee tutista kovemmin ja nopeammin kuin ennen, keskeyttää ja itkee tai juo vähemmän kuin ennen. Jos vauvalla sen sijaan menee juoma väärään kurkkuun, se voi johtua liian nopeasta virtauksesta. Muista, että joskus kestää viikon ennen kuin vauva tottuu nopeampaan virtaukseen.

HUOMAUTUS! Eurooppalainen tuttipullostandardi suosittelee, että tutti vaihdetaan kahden kuukauden välein ja siitä vedetään ennen jokaista käyttöä. Tällä varmistetaan hygienia ja turvallisuus. Pieninkin kulumisen merkki osoittaa vaihdon tarpeen.

XS0+ kuukautta - Hidas virtaus, lyhyt tutti. Sopii äidinmaitoon ja korvaamiseen.
S0+ kuukautta - Hidas virtaus, normaali tutti. Sopii äidinmaitoon ja korvaamiseen.
M2+ kuukautta - Keskivirtaus, normaali tutti. Sopii äidinmaitoon ja korvaamiseen.
L4+ kuukautta - Nopea virtaus, normaali tutti. Sopii kaikentyyppisille nesteille.
XL6+ kuukautta - Itsesäätyvä virtaus riippuen siitä, kuinka kovaa vauva imee. Erittäin nopea virtaus, normaali tutti. Soveltuu viskooseille nesteille, esim. velli.