Include User tips Baby Bottles

Ennen tuttipullon käyttöä
Tärkeää, tuttipulloissamme on ilmaventtiili tutin sisäpuolella, joka estää tyhjiön muodostumisen pullossa. Varmista, että tutin ilmaventtiili on auki vetämällä sitä kevyesti.

Huomaa, että tuttimme ovat saatavilla eri malleina, joissa on yksi tai kaksi venttiiliä, niissä on venttiilien määrästä huolimatta sama toiminto ja molemmissa versioissa on ainutlaatuinen, kaksinkertainen anti-koliikkijärjestelmämme.

Alla oleva video näyttää kuinka XL-malli avataan kahdella venttiilillä, samanlainen menettely on tutissa yhdellä venttiilillä. Muista pestä kätesi ennen tutin käsittelyä!Kuinka pesen ja steriloin tuttipullon?
Suosittelemme tuttipullon pesua vain käsin. Jos se pestään astianpesukoneessa (yläosasto max. 55 astetta), on tärkeää, että tuttipulloa ei pestä yhdessä oliiviöljyä, tomaattikastiketta tai muuta pigmenttivahvaa ruokaa sisältäneiden astioiden kanssa. Tämä voi värjätä muovia ja aiheuttaa mitta-asteikon ennenaikaisen kulumisen.

HUOMAUTUS! Suosittelemme olemaan keittämättä tuotteita, koska ne voivat kuumentua liian kuumaksi. Suosittelemme myös olemaan kypsentämättä liian usein ja liian pitkään, koska se kuluttaa materiaalia ja voi vaikuttaa istuvuuteen. Tuttipullo on steriloitu jo valmistuksen aikana. Jos haluat silti steriloida pullon, helpoin tapa tehdä se on keittää runsaasti vettä kattilassa, sammuttaa levy, purkaa kaikki osat ja laittaa ne kuumaan veteen 30 sekunniksi. Kaada vesi pois ja anna osien jäähtyä.

Vauvani ei yleensä ota pulloa, mistä tiedän, että Herobilityn tuttipullo toimii?
Tuttimme on erityisesti suunniteltu muistuttamaan äidin rintoja. Kun äiti imettää, hän voi puristaa rintaa hieman yhdellä kädellä, jotta siitä tulee litteämpi, kuten hampurilainen. Sitä kutsutaan hampurilaispidoksi. Vauva saa silloin paremman otteen rinnasta ja on helpompi syödä. Meillä on kokemusta, että monet, joilla on ongelmia saada lapsensa vaihtamaan pulloon, auttaa Herobilityn Baby Bottle. Tutin muotoilun ansiosta monien ihmisten on helpompi yhdistää rinta- ja pulloruokinta.

Imeytyykö tutti pulloon, kun vauva juo?
Tutin venttiili juuttuu kiinni-asentoon ja syntyy tyhjiö, joka saa tutin imeytymään pulloon. Tämä on helppo korjata noudattamalla yllä olevia ohjeita "Ennen tuttipullon käyttöä"